Mobilbahis Giris

2018 Dünya Kupası Maçlarını Nereden Takip Edebiliriz?


Dünya kupası 2018 yılında Rusya Futbol Federasyonu tarafından organize edilecek. Rusya’nın FIFA’ya yaptığı başvuru sonrasında 2 Aralık 2010 tarihinde yapılan açıklama ile resmen ev sahibi olacağı ilan edilmişti. 11 farklı şehirde toplam 12 stadyumda oynanacak olan dünya kupası 14 Haziran 2018 tarihinde Rusya ile kura sonucu belirlenecek bir takımın oynayacağı maç ile resmen açılmış olacak. Dünya çapında 32 takımın katılacağı organizasyona ev sahibi statüsü ile Rusya doğrudan dahil oluyor. Kalan 31 takım elemeler sonucu netleştikten sonra kura çekilerek gruplara dağıtılacak.  Turnuvanın başlamasına bir yıl kadar süre olmasına rağmen futbol severleri heyecan sarmış durumda. Akıllara gelen sorulardan biri de 2018 dünya kupası maçlarını nereden takip edebiliriz oluyor.

Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

Ülkemizdeki futbol tutkunları bugüne kadar oynanan dünya kupalarının hepsini TRT üzerinden takip etmiş bulunuyorlar. Dünya kupası 2018 yılında yapılacak olması sebebi ile futbol severlerin yine bu yönde bir beklentisi bulunuyor. FIFA’nın ilkeleri gereği maçlar şifresiz platformlar tarafından yayınlanıyor. Bu durum önümüzdeki dünya kupasında da değişmeyecek. Ancak henüz yayın haklarını alan kuruluş netleşmiş değil.

Dünya kupasına katılma yolunda milli takımımızın mücadelesi ekranlara TV8 ile taşınıyor. Ancak henüz gruplar ve finaller için kanal belli değil. 2018 dünya kupası maçlarını nereden takip edebiliriz diye soran futbol severler yayın için yapılacak olan ihaleyi beklemek zorundalar.

Yayın Saatleri Belli  Oldu

2018 yılında Rusya’da düzenlenecek olan dünya kupası için bütün ülkelerin izleyebileceği bir saat düzenlemesi yapıldı. Buna göre günde üç maç oynanacak günlerde genelde gündüz maçları izleyeceğiz. Günün ilk karşılaşması saat 14:00 ‘te başlayacak. İkinci karşılaşma saat 17 : 00 ‘ da ve son karşılaşma da saat 21 : 00 ‘da oynanacak. Yapılan düzenleme ile dünyanın ortak şekilde maçları takip edebilmesi için planlama yapıldığı belirtiliyor.

14 haziran 2018 tarihinde Moskova’da oynanacak açılış maçının saati de 17 : 00 olarak açıklandı. Açılış maçını ev sahibi statüsünde olduğu için Rusya oynayacak. Ev sahibinin karşılaşacağı diğer takım ise çekilecek kura ile belli olacak.

Organizasyon kapsamında final maçları için belirlenen başlama saati de 20:00 olarak belirlenmiş durumda. Çeyrek final, yarı final ve final maçlarının ortak başlama saati bu şekilde düzenlendi. Turnuvada oynanacak üçüncülük maçının da saat 14 : 00 ‘da başlaması bekleniyor. Turnuvaya katılacak olan bütün takımların netleşeceği aralık ayında ise maçlara ait diğer düzenlemeler netlik kazanacak.

2018 dünya kupası maçlarını nereden takip edebiliriz diye soran futbol severler için de henüz bekleme aşaması bitmiş değil. Dünya kupası maçları için yapılacak olan ihaleler ve yayın anlaşmalarının ardından kanal durumu netlik kazanacak ancak şifresiz bir platformda yayınlanacağını söylemek mümkün.


log in

reset password

Back to
log in